09
Februar
20:00 — 22:00
KHG Bayreuth
KHG Bayreuth, Emil-Warburg-Weg 17, KHG Bayreuth, 95447, Deutschland
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– English version below –

Wir probieren Brot und Käse aus kleinen Handwerksbetrieben – und natürlich regional aus Oberfranken!
Dazu gibt es allerlei Wissenswertes rund um Geschichte, Herstellungsverfahren, lokale Traditionen.
Die Probierpakete können tagsüber in der KHG abgeholt werden, abends treffen wir uns auf Zoom und probieren gemeinsam.

Referent: Norbert Heimbeck
Unkostenbeitrag: 10 Euro
Anmeldung: bis 26. Januar unter khg@uni-bayreuth.de

Einwahldaten:
https://uni-bayreuth.zoom.us/j/98858583801?pwd=dGhlOTlFWHQ2cUthYjFncXBHMnVFQT09

Meeting-ID: 988 5858 3801
Kenncode: 560013

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We taste bread and cheese from small artisan businesses – and of course regionally from Upper Franconia!
In addition, there will be all kinds of interesting facts about history, production methods and local traditions.
The tasting packages can be picked up at KHG during the day, and in the evening we will meet on Zoom and taste together. The tasting itself will be in German, but there’ll be written English translations. If necessary, translation via chat should also be possible.

Speaker: Norbert Heimbeck
Contribution towards expenses: 10 euros
Registration: until 26 January at khg@uni-bayreuth.de

Dial-in data:

https://uni-bayreuth.zoom.us/j/98858583801?pwd=dGhlOTlFWHQ2cUthYjFncXBHMnVFQT09

Meeting-ID: 988 5858 3801
Kenncode: 560013

Details

Datum:
9. Februar 2021
Zeit:
20:00 - 22:00
Organizer:
KHG Bayreuth